Algemene voorwaarden:

  • Na boeking bevestig ik je per mail de gemaakte afspraak, inclusief de specifieke details voor de afgesproken sessie. Ik ontvang bij de boeking ook graag je volle naam, e-mailadres en telefoonnummer.
  • Bij afzegging van de gemaakte afspraak binnen 48 uur wordt de helft van de sessie in rekening gebracht, wanneer er binnen 24 uur wordt afgezegd zal de gehele sessie in rekening worden gebracht.
  • Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor je proces. Ik begeleid je professioneel en geef geen informatie verder aan derde. Note: Ik behoud me het recht voor, om in te grijpen mochten er levensbedreigende situaties besproken worden. Dit ben ik beroepsmatig verplicht als maatschappelijk werkster.
  • Ik ontvang van jou alle nodige informatie over lichamelijke  klachten, medicaties, medicijnen, ziektes en  ernstige psychische problemen.

De praktijk aan huis

Mijn praktijk is aan huis te Kwadendamme, daarom vraag ik mensen altijd hun schoenen uit te doen. Als je graag sokken of pantoffels aan hebt, neem ze dan gerust mee. De praktijk heeft geen wachtkamer, dus mocht je (veel) te vroeg zijn, dan kan het zijn dat ik nog in gesprek ben. Parkeren kan gratis in één van de parkeerhaventjes in de straat.

De praktijk bij Het Molenwaterpand

Bij het Molenwaterpand (Middelburg) is het betaald parkeren. Houdt hier rekening mee, dat sessie ongeveer 60-120 minuten kunnen duren. Er is een wachtkamer en ik kom je daar ophalen.