Soul Journey & SoulKey Therapie;
reis met & door je eigen onderbewuste

Tijdens een Soul Journey neem ik je op reis mee in je eigen onderbewuste. Voorafgaande bespreken we kort waar je doorheen wil werken. We houden dit gesprek kort om te voorkomen dat je expliciet in je verhaal gaat zitten. Ik wil met jouw gevoelens en emoties aan de slag en vooral met de overtuigingen die je opgeslagen hebt in je onderbewuste en waar je hinder ondervindt.

Gevoelens, Emoties & Overtuigingen

Ooit hebben ze je wellicht gediend. Ze zijn misschien niet eens van jou zelf, maar overgenomen van anderen, echter je hebt ze nog wel en je handelt er onbewust ook nog naar. Van de meeste overtuigingen en emoties en het ontstaan ervan, heb je in je bewuste geen weet. Onbewust kun je dit allemaal wel terug halen. Door middel van verschillende geavanceerde technieken begeleid ik jou in jouw proces naar heling en bewustwording.

Soul Journey is wellicht hier en daar wel terug te vinden op internet. De Soul Journey zoals ik die toepas, heb ik volledig zelf samen gesteld uit de verschillende manieren van hypnotherapie, zoals regressie en ook familie-opstellingen. Een Soul Journey is een persoonlijke reis, iedereen zal dit op zijn of haar eigen manier ervaren.

Wat wel iedereen na afloop zegt: wow… wat prachtig!!! En op dat moment weet ik dat de heling is in gegaan. Precies zoals nodig is.

Afleggen van je rugzak

Positieve effecten van Soul Journey

Weer voelbaar en zichtbaar kunnen genieten van;

  • Innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht
  • Stimuleren van je vitaliteit & zelfgenezend vermogen
  • Controle over omgang met angst, schaamte, en verdriet
  • Meer bewust van persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, overtuigingen 
  • Zelfbewustzijn om goede keuzes te maken 


ZELFBEWUST GENIETEN VAN JE LEVEN 


Regressie / SoulKey Therapy® 

Opgeleid door Henk Riem van Nieuwetijds opleidingen.

SoulKey Therapy, ontwikkeld door Martin Castor, is een zeer krachtig hulpmiddel dat door de meeste cliënten als een levensveranderende ervaring genoemd wordt. In één sessie kan het meer trauma’s oplossen dan andere therapie vormen zoals o.a. gewone hypnose. Het geeft meer doel in je leven, vertrouwen in jezelf en inzichten.

SoulKey Therapy bestaat uit de volgende onderdelen:

– Geavanceerde vorig leven regressie (Advanced past life regression) – Reizen tussen levens (life between life) – Communicatie en toegang tot de ziel! (Soul access)

De aanpak en het zielenwerk hebben alleen te maken met het geven van de beste kansen voor de cliënt om dichter bij haar of zijn eigen ziel en bewustzijn te komen en te profiteren van een maximale zelfontplooiing.

De Soul Key-therapie is als het waren een multi-therapie, die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft voor een cliënt.

Een vroeger leven, de open haard plek, het contact met de ziel, de spirituele gidsen of in het leven tussen levens is een geweldige spirituele ervaring. In een sessie kan je precies naar het pad geleid worden wat antwoorden kan geven op de meest prangende vragen.

Vorig Leven Regressie (Advanced Past Life Regression)

De ervaringen uit vorige levens kunnen zowel geweldig als leerzaam zijn.

Veel mensen verbinden Life Between Life-technieken met Dr. Michael Newton en zijn bestverkopende boeken. Ongetwijfeld heeft Dr. Newton veel punten verbonden, maar technieken die vergelijkbaar zijn met die van hem waren allemaal al in de jaren dertig ontwikkeld.

Ons menselijke soort is altijd een uitdaging geweest en vraagtekens bij ideeën over wat er na de dood gebeurt, is er een leven na de dood en worden we herboren.

SoulKey is een neutrale religie en eerdere overtuigingen en zal iedereen, die daar voor open staat, enkel de waarheid in hun leven bieden.

Ons leven tussen levenstechnieken brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je zielen raad – als je veronderstelt wordt daar ook te zijn.

Kenmerken:

Loslaten van trauma’sSluit opnieuw aan met je ziel bewustzijnHet doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt gekozenSpirituele upgrade en vinden van je missie in het levenStructuur van ziel groepen (door vele vertaald als thuiskomen)Spirituele begeleidingHerinneren van vergeten vaardigheden en kennisInzicht in de oorsprong en het doel van de zielDeze technieken in combinatie met de andere tools van SoulKey maken deze reis tot een van de reizen die je leven zullen veranderen en hoe je het leven waarneemt.

Als ziel bent je namelijk niet beïnvloed door fysieke en/of lichamelijke problemen waardoor dat een reden is dat sommige mensen fysiek zullen genezen door zo’n vorig leven ervaring. Ook het feit dat de ziel het soms ook nuttig vindt om je te verbinden met die issues uit een vorig verleden, zodat er een les uit geleerd kan worden. Een spirituele zoektocht openen zodat je datgene waar je naar zoekt volledig kunt begrijpen. Past Life Regresion is niet alleen tijdreizen, er is zo veel informatie in al die levens dat je onderbewuste geest of ziel wil dat je dit ziet of ervaart.

Begrijp de zielsafspraken, neem kennis mee terug, ervaar hoe u dat leven verliet, snijd het zilveren koord door dat u verbindt met dat specifieke leven, accepteer de kennis en neem alleen de goede lessen, vaardigheden en kennis met u mee terug. De ervaring alleen al is krachtig. En de manier waarop het wordt gedaan, zorgt ervoor dat u alles krijgt wat er voor u klaar ligt.

Communicatie en toegang tot de ziel

SoulKey verbindt je met jou ziel, en als ziel is dat iets op een hoger niveau.

De communicatie is op verschillende niveaus

Met zielen waar je contact mee hebt gehad in vorige levensMet dierbaren die zijn overgegaan in dit of vorige levensMet andere zielewezens of entiteiten die verbonden zijn aan jouCommunicatie met jouw Poortwachter, welke je elke keer ontmoet als je naar de “andere” kant reistMet je Spirituele RaadMet de zielen van mensen die een onderdeel zijn van uw huidige leven 

Tijdens deze communicatie zal je een natuurlijk en gemakkelijk kanaal zijn voor communicatie of interactie met andere wezens. Het zal je informatie, duidelijkheid en details geven. Dit is een geweldige spirituele ervaring, de gelegenheid om van de kennis die jouw ziel heeft te profiteren.

Behandeling bij onder andere:

Angsten Trauma’s Depressie’s Vermoeidheid

Gespecialiseerd in:

Hulp bij ziekteverwerking PTSS