Een massage is voor velen een gevoel van luxe. Een massage maakt stofjes los, die er voor zorgen dat je ontspant. Er wordt een gelukshormoon aangemaakt. Dit zorgt er voor dat je na een massage weer helemaal ontspannen en opgeladen naar huis gaat.

Ik masseer intuïtief, wat zoveel wil zeggen als: dat wat nodig is en wat losgelaten mag worden, komt aan bod. De ene keer zal er alleen zachte aanraking nodig zijn, soms vraagt een plek een wat stevigere aanpak.
Ten alle tijden ga je diep ontspannen.
Indien gewenst maak ik ook gebruik van meditatie en trance technieken, die de ontspanning nog meer verdiepen en je ook op dieper niveau kunnen helen. Daardoor zul je niet alleen fysiek helemaal ontspannen, maar ook mentaal op diepere lagen kunt loslaten wat losgelaten kan worden. Het kan gebeuren dat er tijdens de massage emoties los komen, waar we gelijk aandacht aan geven en doorheen kunnen werken. De combinatie van de aanraking en de meditatieve staat werkt diep door.

Een aantal technieken waar mee ik werk zijn:

  • Body Deamouring (Sjamanistische massage voor emotionele trauma-release) hierbij wordt op het bindweefsel gewerkt. Wetenschappelijk is bewezen dat bindweefsel trauma’s opslaat, daar waar gewerkt wordt, kunnen emoties loskomen waardoor je precies voelt wat er daar opgeslagen zit. Door dit op een zachte en toch directe wijze los te maken, kan je op een doeltreffende eb liefdevolle manier trauma’s loslaten. Er kan voor een totale sessie Body Deamouring gekozen worden, of dit kan onderdeel zijn van de intuïtieve massage. Deze massage duurt doorgaans minimaal 1,5-2 uur. Het is een intensieve massage, het kan ook waar trauma vast zit gevoelig zijn.
  • Access Bars® (….. lees meer )
  • Ontspanningsmassage technieken

**Mijn massages zijn altijd bedoeld voor ontspanning en heling. Met klem wil ik benoemen en benadrukken dat geen van de behandelingen die ik geef op welke manier erotisch bedoeld is. Elke vraag daar naar is ongewenst en onbespreekbaar. Alle (telefoon)gesprekken die toch deze kant op gaan, leiden direct tot het einde van de betreffende conversatie. Eventuele behandelingen die al gestart zijn worden dan ook per direct beëindigd.